Particuliere thuiszorg

Referenties

Kristiane is een hele fijne zorgverleenster. Ze is heel prettig in de omgang. Ze houdt goed rekening met mijn beperkingen. Ze is rustig wat ik zeer op prijs stel. Ze is altijd bereid te helpen.

Irene Z., Leidschendam, juli 2016

-----------------------------

Kristiane Reinhardt heeft  in 2014 – 2015 mijn vader gemiddeld drie tot vier keer per maand gezelschap gehouden.  Ons ene doel was dat er regelmatig een extra verse maaltijd voor hem gekookt werd en gezellig samen op werd gegeten. Ons andere doel was dat in slechte tijden een extra iemand beschikbaar was om hulp bij in te roepen.

Beide dingen heeft de Kristiane altijd met veel aandacht en belangrijker nog op sympathieke wijze gedaan.  De match met mijn vader was prima. Zij is cultureel geïnteresseerd, waardoor ze samen over (schilder)kunst konden praten. Zij voegde zich naar zijn behoeften en was gelukkig niet bevoogdend; een valkuil waar je in de zorg toch zo maar in kan stappen.

Ook ikzelf (dochter) had goed contact met haar. Na ieder bezoek stuurde ze een mail met haar ervaringen, waardoor ik goed op de hoogte bleef. Maar belangrijker nog in slechte tijden (bijv. door een val)  was ze altijd bereid op korte termijn in te springen. In plaats van twee wekelijks kwam ze dan twee keer per week. Ze was dan snel te bereiken en erg flexibel bij het plannen van de extra bezoeken.  
Kortom mijn vader en ik vinden Kristiane een fijne hulp waar je nooit tevergeefs beroep op doet. 

Marleen B., Benoordenhout Den Haag, November 2015

-----------------------------

Pflege für meinen Vater 2013-2014

Im März 2013 merkte ich, dass mein Vater im Tagesablauf immer mehr Hilfe benötigte. Da meine Mutter schon 2001 verstorben war und ich das einzige Kind bin, wurde dies zu einem großen Problem für mich.
Ich selbst lebe in Deutschland und konnte wegen Beruf und Familie nicht immer bei ihm in Holland sein. In meiner Not meldete ich mich bei einem mobilen Pflegedienst in seiner Umgebung.
Dort traf ich auf Kristiane Reinhardt. Sie bot mir an in pflegerischen und organisatorischen Dingen zu helfen. Dies funktionierte außerordentlich gut. Für mich war sie in dieser Zeit eine professionelle, fürsorgliche und richtungsweisende Unterstützung. Auch der Informationsaustausch funktionierte sehr gut. Ich war immer bestens informiert und konnte mich zu jeder Tages- und Nachtzeit an sie wenden. Mein Vater fühlte sich wärend dieser Zeit sehr wohl und genoß es in seiner gewohnten Umgebung bleiben zu dürfen.
Ich hätte mir keine bessere Hilfe für meinen Vater vorstellen können. Obwohl ich so weit weg wohnte, hatte meine Familie und ich immer das Gefühl, dass mein Vater bestens aufgehoben ist, sehr gut versorgt wird und Frau Reinhardt vor allem für mich ein sehr wichtiger Gesprächs-partner für zahllose Fragen wurde. 
Ich selbst bin dankbar, dass ich diesen schweren Weg gemeinsam mit Frau Reinhardt gegangen bin und kann sie mit bestem Gewissen weiter empfehlen.

 Nelleke W (Fulda, Deutschland)

-----------------------------

Mevrouw Kristiane Reinhardt maakte in 2017 en 2018 deel uit van het team van zorgverleensters dat mij hielp met de zorg voor mijn echtgenoot, lijdend aan de ziekte van Parkinson. Hij vond het prettig als ze kwam. Ze behoorde tot de groep die hem hielp tussen 10 uur ’s avonds en half 9 ’s morgens. Ze was stipt, vriendelijk en verpleegde hem goed. 
Na het overlijden van mijn man heb ik een paar leden van het team gevraagd een aantal uren per week ’s middags te blijven komen om o. a. boodschappen voor mij te doen en met mij te wandelen omdat ik slechtziend ben. Ik heb dat uiteraard alleen gevraagd aan de mensen die ik graag wilde hebben.
Nu Mevrouw Reinhardt niet meer in Voorschoten woont, komt zij als invalster als een van de anderen verhinderd is.

Mevr. J.C.G.-H., Voorschoten, Verzorging als Helpende

-----------------------------

Sinds begin 2014 verleent Kristiane mij regelmatig ondersteuning. Op mijn leeftijd (ruim 80) is het van veel waarde een beroep op iemand te kunnen doen waar mijn eigen mogelijkheden niet meer toereikend zijn. Zij begeleidt mij bij allerlei gelegenheden (bezoeken aan een arts, wandelingen, uitstapjes, boodschappen) en helpt mij praktische problemen van het dagelijkse leven op te lossen.

Haar hulpvaardigheid is groot en dat doet zij op een hartelijke, spontane manier. In het nakomen van afspraken betoont zij zich zeer betrouwbaar. Waar dat passend is, neemt zij initiatief zonder dat je het gevoel krijgt dat zij de regie overneemt.

Kristiane is een prettig iemand die je graag om je heen hebt en die een grote steun is om je eigen zelfstandigheid te bewaren in een situatie en/of een levensfase waarin hulp daarbij een onontkoombare voorwaarde is.

Mevr Annemarie Sch. in Den Haag, Begeleiding en ondersteuning, gezelschap 2013-2016